CAMPIONAT DE CAÇA PETITA AMB GOS 2019

 

CAMPIONAT PROVINCIAL DE CAÇA PETITA AMB GOS DE LA TERRITORIAL DE TARRAGONA.-

El passat dia 22 del pressent , es va celebrar al Coto Vallverd  de Santa Coloma de Queralt el campionat de caça petita amb gos.
Cinc participants , van desafiar el temps de pluja i fang , tal com havien anunciat els meteoròlegs amb les dificultats que comporta desplaçar-se  pels camps de cereal.
Esperant que el temps ens dones una treva donat la humitat i la boira del moment, finalment  a les 9,20h, donava el president el tret de sortida per fer la prova que finalitzaria a les 13h. Sant Humbert va permetre que no plogués fins els últims 15 minuts per acabar la competició, que es desenvolupar satisfactòriament, això si amb fang i mullats.
En acabar el campionat ens vam dirigir al  restaurant La Barbacana de Santa Coloma de Queralt , on vam entrar amb calor desprès el excel·lent àpat , fen posteriorment l’entrega de premis i obsequis de diferents patrocinadors.
A la prova va assistir, Cándido Rincón Sos-Inspector del Cos d’Agents Rurals, Juan Carlos Pena  President del Vedat, Jordi Bertrán Gestor cinegètic del Coto Vallverd ,membres de la Junta de la Territorial i les secretaries  així com l’assessor Jurídic. Va dirigir la prova José Pérez auxiliat de Eduard Rabat.

Es va classificar en primer lloc Alfonso del Sol amb 2.200 punts, seguit de Toni Farré i Xavier Vilalta amb 1650 cadascú .
Agraïments, a Armeries Ferré, Julian Toscano, Prieto, Tir Sport, Centro Veterinario Tarragona, BonÀrea. I a Miguel Pan per l’organització del Refugi de caçadors.

 

GALERIA DE FOTOS

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

CAMPIONAT DE SANT HUBERT 2019

CELEBRAT EL CAMPIONAT PROVINCIAL DE SANT HUBERT DE LA TERRITORIAL DE TARRAGONA

Avui dia 6 d’abril sa celebrat al Coto el Codony (Santa Coloma de Queralt) la proba de Sant Hubert , presidida per Joaquim Vidal

Després de mes de dos mesos sense ploure avui els participants del Sant Hubert san trobat els camps mullats i amb una temperatura molt baixa que si be es feia difícil transitar pels conreus, els gossos han trobat molt be el flaires de les perdius.

En la classificació ha resultat en primer lloc Fracisco Javier Caballero  seguit de Florenci Carnicer i tercer  Juan Sojo.

La proba ha estat organitzada per la Territorial de Tarragona dirigida per Josep Escofet i auxiliat per el Vice-president de la Territorial  José Pérez i Eduard Rabat.

Ha actuat com jutge de la prova Jordi Solà.
 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

CAMPIONAT DE CAÇA PETITA AMB GOS

Celebrat el  Campionat Provincial de caça petita amb gos.

El passat dia 23 d'octubre es va celebrar al Coto El Codony (Santa Coloma de Queralt) el Campionat Provincial de caça petita amb gos. 
La proba va comptar amb la presència dels Agents del Seprona de la Guardia Civil, amb destacament a Sant Carles de la Ràpita que van venir expressament per compartir la jornada, també els Mossos d'Esquadra (ARRO) i el Sos-Inspector i el Cap de Comarca dels Agents Rurals. Assistència molt agraïda per la Federació.

El dia era esplèndid per fer aquesta competició que va transcórrer sense incidents i que va donar la següent classificació:
En primer lloc Alfonso del Sol Samblas, en segon lloc Toni Farré Jurado i en tercer lloc Aitor Alejandre González.
Tots tres representaran a Tarragona en el campionat autonòmic que es farà a Figuerola del Camp (Tarragona) el proper dia 10 de novembre.

Agraïments als membres de Junta de la Territorial per l'organització, al Coto el Codony i a Armeria Ferré per la seva col·laboració.

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

CAMPIONAT PROVINCIAL DE CAÇA MENOR AMB GOS 2017

 El passat dia 24 d’octubre es va celebrar el campionat de caça menor amb gos al vedat “El Codony” a Santa Coloma de Queralt (Tarragona)
A les 9h. donava el tret de sortida El president Joaquim Vidal als 7 participants inscrits en aquesta ocasió. El dia era solejat amb una agradable temperatura i el camp amb òptimes condicions pels participants, jutges i gossos donat que dies abans havia plogut força. Durant 4 hores els concursants van batre els camps del vedat ja que l’hora d’entrada permetria arribar a les 13h.

La classificació final va donar com a guanyador a Toni Farré Jurado amb 5 perdius, seguit de Alfonso Del Sol Sanblas amb 3 perdius.
La proba la va dirigir Josep Escofet, auxiliat per José Pérez i Eduard Rabat. Ens van acompanyar membres de la Junta de la Territorial, representants del Mossos d’Esquadra i Agents Rurals.
Agraïments per l’organització del Vedat “El Codony”, armeria Ferré i Centre Veterinari Emilio Beltrán i els companys de junta assistents.
En acabar la prova es va fer entrega de trofeus i ens aplegaren a dinar al restaurant El Colomí de Santa Coloma de Queralt.

 

 

DSC01572

DSC01572

DSC01586

DSC01586

DSC01617

DSC01617

DSC01629

DSC01629

DSC01632

DSC01632

DSC01635

DSC01635

 

CAMPIONAT DE SANT HUBERT 2017

 

El passat dia 22 es va celebrar el Campionat de Sant Hubert al Coto “El Codony” de Santa Coloma de Queralt Tarragona.

La prova es va fer en uns camps de pèsols i amb perdiu roja. La temperatura era agradable però el farratja estava una mica alt el que dificultava la carrera dels gossos. No obstant van trobar les perdius dins dels 20 minuts que marca el reglament.

La prova dirigida per Josep Escofet va començar a les 9h. I va ser jutjada per Jordi Solà.

Es va classificar en primer lloc Javier Caballero amb el gos Semper de raça Brac de Weimar. En segon Juan Diaz amb Cañon Ruballoro de raça Drathar i en tercer lloc Floreci Carnicer amb Yuke de raça Pointer.

Es va entregar els trofeus i vam poder fer un àpat al refugi del Florenci Andrés.