CAMPIONAT DE CAÇA PETITA AMB GOS 2019

 

CAMPIONAT PROVINCIAL DE CAÇA PETITA AMB GOS DE LA TERRITORIAL DE TARRAGONA.-

El passat dia 22 del pressent , es va celebrar al Coto Vallverd  de Santa Coloma de Queralt el campionat de caça petita amb gos.
Cinc participants , van desafiar el temps de pluja i fang , tal com havien anunciat els meteoròlegs amb les dificultats que comporta desplaçar-se  pels camps de cereal.
Esperant que el temps ens dones una treva donat la humitat i la boira del moment, finalment  a les 9,20h, donava el president el tret de sortida per fer la prova que finalitzaria a les 13h. Sant Humbert va permetre que no plogués fins els últims 15 minuts per acabar la competició, que es desenvolupar satisfactòriament, això si amb fang i mullats.
En acabar el campionat ens vam dirigir al  restaurant La Barbacana de Santa Coloma de Queralt , on vam entrar amb calor desprès el excel·lent àpat , fen posteriorment l’entrega de premis i obsequis de diferents patrocinadors.
A la prova va assistir, Cándido Rincón Sos-Inspector del Cos d’Agents Rurals, Juan Carlos Pena  President del Vedat, Jordi Bertrán Gestor cinegètic del Coto Vallverd ,membres de la Junta de la Territorial i les secretaries  així com l’assessor Jurídic. Va dirigir la prova José Pérez auxiliat de Eduard Rabat.

Es va classificar en primer lloc Alfonso del Sol amb 2.200 punts, seguit de Toni Farré i Xavier Vilalta amb 1650 cadascú .
Agraïments, a Armeries Ferré, Julian Toscano, Prieto, Tir Sport, Centro Veterinario Tarragona, BonÀrea. I a Miguel Pan per l’organització del Refugi de caçadors.

 

GALERIA DE FOTOS