CAMPIONAT PROVINCIAL DE CAÇA MENOR AMB GOS

Santa Coloma de Queralt va acollir el Campionat provincial de caça menor amb gos del Camp de Tarragona.

El passat dia 25 d'Octubre es va celebrar en el Vedat "El Codony "de Santa Coloma de Queralt (Tarragona) el Campionat de caça menor amb gos amb la participació de 9 caçadors que van representar a les seves respectives Societats del Camp de Tarragona.
 
A les 9 ,05h. el President de la Territorial Joaquim Vidal va donar el tir de sortida als participants amb els seus gossos i jutges donant com a límit d'arribada a les 13h. El camp estava fresc per una suau pluja de dies anteriors .El dia va transcórrer assolellat amb una temperatura inusual parell l'època però agradable per al treball dels gossos i els seus conductors. Mentre Florenci Andrés Gestor del Vedat El Codony ens va oferir com ens té acostumats, un desdejuni típic de caçadors.
 
Es va classificar en primer lloc Toni Farré de Santa Coloma de Queralt i en segon lloc Alfonso del Sol ,representant de Constantí, que va empatar amb Jordi Corts de Riudoms. .Seguidament es va fer lliurament dels trofeus per part de membres de de la Junta Directiva així com obsequis oferts per armeria Ferré.
Va actuar de Director de la prova Josep Escofet auxiliat per Eduard Rabat.

Sobre les 14,30h ens dirigim al restaurant El Colomí de Santa Coloma per degustar els plats típics de la comarca.