SEMINARI PER ESTABLIR MILLORES D'HABITAT PER LA TÒRTORA COMÙ

Des de fa uns anys cap a aquí les poblacions a Europa de tórtora comú (Streptopelia  turtur) han disminuït de forma alarmant. Varis son els factors  que ho fan possible, però s’apunta com la causa mes gran , el canvi o transformació del hàbitat.

Fa uns mesos la Federació Catalana de caça va signar un conveni amb la Direcció General d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi amb la col·laboració del Institut Català d’Ornitologia (ICO) i el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) per dotar de una aportació econòmica per dur a terme les millores d’habitat per la fauna silvestre.

El passat dia 22 de juny les quatre societats de caçadors de Tarragona triades per fer el projecte , es van aplegar a la Reserva Natural de Mas de Melons (Lleida) per rebre la formació del projecte. El president de la Territorial de Tarragona Joaquim Vidal, va acompanyar tota la jornada als participants de les societats escollides tarragonines de Sarral, Mont-Roig, Riudecanyes i Figuerola del Camp
 
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

Etiquetes: seminari, tòrtora