ACTUALITZACIÓ I SEGUIMENT DE L´AFECTACIÓ DE LES MESURES ANTI COVID-19 EN LA PRÀCTICA DE LA CAÇA A CATALUNYA

 
05/01/2021
Del 7 al 17 de gener de 2021, la pràctica de la caça menor a Catalunya queda restringida a l’àmbit municipal i municipis limítrofs, del municipi de residència

Del 7 al 17 de gener de 2021, la pràctica de la caça menor a Catalunya  queda restringida a l’àmbit municipal i municipis limítrofs, del municipi de residència habitual.
A partir del dijous 7 de gener entren en vigor mesures especials per contenir les dades epidemiològiques a Catalunya, que han experimentat un empitjorament generalitzat en les últimes setmanes. Els canvis modifiquen alguns dels aspectes ja previstos en les restriccions generals anteriors. Aquestes mesures estaran en vigor del 7 al 17 de gener.
Pel que fa a la pràctica de la  caça menor, aquestes modificacions afecten, fonamentalment, a aspectes de mobilitat,   que queda restringida, durant tota la setmana, a l’àmbit municipal de la residència habitual i entre municipis limítrofs.
Pel que fa a la caça major no s'ha produït cap variació respecte a la normativa, restriccions i mesures de prevenció establertes de manera prèvia a aquestes noves mesures. Cal recordar que de manera prèvia a la realització de la batuda, cal enviar el llistat amb les dades de tots els participants en la mateixa.
Recordar també que continuen en vigor altres restriccions com el confinament nocturn de 22.00 a 06.00 del matí i que està restringida l’entrada i sortida, sense motiu justificat, a tot el territori català durant tota la setmana, entre altres.

 

felicitació de nadal 2020

Un any més la Federació de Caça de Tarragona us desitja que passeu unes Bones Festes en companyia de les vostres famílies.
 
 
 
 
 
 
 

nova assegurança per gossos

L'entitat asseguradora Mutuasport ha cregut convenient crear un nou tipus d'assegurança per danys que puguin sofrir els gossos en acció de caçar que tingui el caçador, fins un màxim de dotze exemplars. Els gossos han de tenir més de tres mesos i no passar de vuit anys.
Aquesta assegurança ha d'anar acompanyada a un document únic, que pot ser el "premium" o diferent del "premium". 
Segueix llegint per veure les cobertures.
 
 
 
 
 
 

Carta a la Consellera Agricultura per la flexibilització de la mobilització de caçadors per la caça menor

 Bon dia,

Per la present, adjuntem carta dirigida a la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació en la qual seguim insistint en la necessitat de flexibilitzar les mesures de desplaçament dels caçadors/es catalans/es per practicar la caça menor. Si bé aquesta modalitat, per si mateixa, ja és de risc molt baix, proposem al Departament d’Agricultura més mesures de prevenció per tal que es permeti la seva pràctica.

Aquí teniu enllaç a la pàgina web de la Federació Catalana de caça https://bit.ly/35OuQoE i també està a les nostres xarxes socials.