RECORD D’ASSISTÈNCIA EN LA 46ena. JUNTA GENERAL DE LA TERRITORIAL DE TARRAGONA.

El passat dia 12 d’abril en el restaurant Mas Folch de Constantí , es va celebrar la Junta General de la Federació Territorial de caça de Tarragona.
Van ser convocades les 130 societats federades de la demarcació, de les quals  van assistir 89 i prop de 300 persones, per tractar temes d’actualitat referents a la nostra activitat, com seguiment de les poblacions animals , estratègies per minimitzar els danys a la agricultura , els accidents de trànsit ocasionats per ungulats, normatives europees, programes de formació i seguretat en les batudes, la caça en Europa , actualització sobre  la PPA i relacions amb autoritats mediambientals i cossos de seguretat.

El president de la Territorial Joaquim Vidal , va fer la presentació de lo anteriorment exposat insistint en que es te que fer molta pedagogia entre els caçadors, va posar en alerta del  que posem en les xarxes socials i tenir cura dels animalistes radicals i com no , total i absolut respecte per les normes. Aquesta intervenció  va ser molt aplaudida pels assistents.

A l’acte i van assistir convidats : Cos d’Agents Rurals, Mossos d’Esquadra, Guardia Civil, Departament d’Agricultura el president de la Federació Catalana de caça i Presidents Territorials .

La organització del Restaurant davant l’imponent aforo d’assistents  i de la pròpia Federació, va ser excel·lent així com la col·laboració de tots els membres de la Junta Directiva.El passat dia 12 el Restaurant Mas Folch de Constanti va acollir la Junta General de la Representació Territorial de Tarragona. En aquesta ocasió es va donar l'afluència més multitudinària fins a aquesta data acudint a l'esdeveniment 271persones en representació de 89 societats Federades del Camp de Tarragona (64,8 %) de societats.

 

 GALERIA DE FOTOS

 
 

Etiquetes: junta general, federacio de caça