2ª TROBADA DE DONES CAÇADORES DEL CAMP DE TARRAGONA

2a TROBADA DE DONES CAÇADORES DEL CAMP DE TARRAGONA ORGANITZAT PER LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA TERRITORIAL DE TARRAGONA

El passat dia 17 de novembre la Vila Vermella de Prades, va reunir a 21 dones caçadores , 140 homes caçadors, 14 colles de gossos per fer batuda al porc senglar i batre prop de 1.000 ha. Amb els companys de Prades , La Febró, Capafonts i Mont-Ral.

Un èxit de participació per satisfacció de la Territorial amb aquesta afluència d’assistents. La jornada amb baixes temperatures es va desenvolupar amb normalitat, i amb les il·lusions posades en la cacera que portava tothom,  com les companyes que van venir expressament des de Andorra. Els porcs no van donar la cara, no així els cabirols, que pràcticament van passar per totes les parades, sentint molt el no poder tirar per estar vedats. El resultat final era el esperat per la organització. No tan per les captures sinó pel exemple de camaraderia dones i homes , pel treball dels gosseres i gossos empaitant tot el mati, i la estructura organitzativa de tots els implicats, Federació, Societats  i Ajuntament.

Cap a quarts de quatre ens vam reunir al menjador del Càmping de Prades, a on va quedar patent el calor humà dels assistents quedant reflectida la part social entranyable de la caça.Tots els assistents van tenir obsequis cedits per la Federació i el Ajuntament. Les dones també van rebre obsequis de la Federació i l'armeria Montblanc. 
La trobada va comptar amb la presència de una productora, Recfis del Canal de Caza y Pesca.

Al hora del cafè van intervenir, el President de la Territorial Joaquim Vidal, Jordi Borrull President de Prades, Anton Ramon cap de colla de Mont-Ral/ Capafons  i l’Alcaldessa de Prades Lidia Bargas, sen tots molt  aplaudits .

Agraiments a Sergi Cotilla President de La Febrò, Pere Altès President de Capafons, Pope (fotògraf) i armeria Montblanc per la seva col·laboració.
 
 
 

GALERIA DE FOTOS

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

Etiquetes: campionat