GRANJA DE PERDIUS TORREFERRUSSA

Les circumstàncies adverses i el confinament generalitzat de la població a causa del Covid-19 no han estat un fre per què a la Granja Cinegètica Torreferrussa, gestionada per la Federació Catalana de Caça, amb el veterinari Guillem Diaz al capdavant, continuï amb la seva activitat diària; en aquests moments precisament, vivint una de les èpoques més intenses de l'any, amb les perdius posant els ous de les perdius que, un any més, aquest estiu es repartiran entre les societats que hagin presentat la corresponent sol·licitud i contemplat al seu pla tècnic les sol·licitin.

Treball intens i motivador que ens ajuda a creure que entre tots ho aconseguirem. La primavera ha arribat i la granja està en plena ebullició. Les perdius, seguint el seu ritme natural, han començat a pondre ous i la setmana que ja podrem treballar amb la primera covada.
Un fantàstic treball (la granja és una activitat de les anomenades essencials) amb projecció de futur, i avui més que mai cal mirar amb cert optimisme al futur, perquè, un any més, a partir del mes de juliol puguem repartir entre les diferents societats que ho hagin sol·licitat (d'acord amb els tràmits administratius establerts a tal efecte) els 30.000 exemplar de perdius roges (Alectoris rufa) que serviran per repoblar diferents àrees de caça de la nostra geografia.
La nostra solidaritat i ànims amb totes les persones que d’una o una altra manera es veuen afectades pel Covid-19. Ara toca paciència, calma, solidaritat, compromís, ja arribaran, segur, moments millors on tornarem a gaudir de la natura, de la caça, de la germanor. Som-hi, ens en sortirem.

Etiquetes: perdius