LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA CREA UN PASSATEMPS PER ALS PETITS/ES DE LA CASA

Ja portem setmanes de confinament i segur que els/les petits/es s´avorreixen, per això hem pensat i creat diversos jocs i manualitats per ajudar a passa l´estona i divertir-se!

Aquesta situació que estem vivint no és fàcil per ningú però segur que els més petits/es els costa esforç adaptar-se. La seva energia i les seves ganes de jugar estan tancades entre quatre parets i així costa més de passar el temps.

Des de la Federació Catalana de Caça hem pensat com podíem donar un cop de mà a aquells federats/des amb nens/es a casa i hem creat un Passatemps amb jocs, activitats i manualitats que esperem que els agradin i els distreguin una estona.

Com no podia ser d'una altra manera, el coneixement d'animals és una part important del document que hem preparat i comptem que, allò que no sàpiguen, segur que els adults caçadors que tinguin a casa els ajudaran!

Esperem que aquest petit detall sigui una entrada d'aire fresc a les vostres cases i pugueu passar una bona estona amb els/les petits/es que tingueu a la vora.

 

Etiquetes: coronavirus, passatemps